Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

                             Astra Dustcontrol     

                                          Stofvrij werken binnen uw bedrijf

Alle prijzen bij onze producten zijn exclusief 21 % B.T.W.

Actie : B650 dustblocker

De ideale machine voor de ZZP er, een stevige machine met regelbaar volume en snelheid, licht in gewicht, maar toch een groot bereik! 

Nu van € 960 ,00  voor €  720,00     (excl. btw)

 

Nieuwspagina

Test resultaat Medi 10

Bij het Addenbrooke Hospital in Londen zijn testen uitgevoerd met onze Medi 10 , hieronder ziet u het verslag van de resultaten.

Draagbare luchtfilters verwijderen effectief SARS-CoV-2-deeltjes uit ziekenhuislucht in COVID-19-surge-eenheden

Door stafschrijvers van HospiMedica International

Geplaatst op 04 nov 2021

In 's werelds eerste live-onderzoek hebben onderzoekers aangetoond dat met behulp van een combinatie van wetenschap en techniek, COVID-19-aerosolen en andere microbiële bio-aerosolen uit het milieu kunnen worden verwijderd.

De studie door onderzoekers van Addenbrooke's Hospital (Cambridge, VK) bevestigde de werkzaamheid van MAXVAC's (Zürich, Zwitserland) Medi 10-reeks COVID-brekende mobiele luchtreinigers. De theorie achter de wetenschap werd aanvaard, dat de Medi met succes het COVID-virus vangt en doodt, maar tot voor kort waren er geen gepubliceerde proeven uitgevoerd met COVID zelf (alleen lookalike virussen).

De sleutel tot het succes van de Medi is een combinatie van wetenschap en techniek. De wetenschap was om een reeks filters en UV-C-licht te verfijnen die het virus konden vangen en doden. Dit werd bereikt met de ontwikkeling van Alpaire HEPA-filters met een hoog debiet en geavanceerde Steribreeze UV-C-technologie om lucht snel te reinigen. De techniek was om deze wetenschap in een effectieve compacte en veilige mobiele eenheid te plaatsen die gemakkelijk te gebruiken was en in staat was om zeer grote hoeveelheden lucht snel te reinigen. Hoge luchtstroomsnelheden zijn erg belangrijk, zodat de aanbevolen luchtverversingsscan wordt bereikt en er meer lucht wordt ontdaan van het virus.

"We hebben de afgelopen twee jaar nauw samengewerkt met een aantal ziekenhuizen, universiteiten, scholen en raden en zijn verheugd dat onze Medi-eenheden opnieuw een goedkeuring hebben gekregen, vooral van zo'n prestigieus onderzoeksziekenhuis als Addenbrookes", zegt Neil Parsons, MAXVAC UK vertegenwoordiger. Ons doel bij MAXVAC blijft om oplossingen te blijven vinden om onze werk- en leefomgeving veiliger te maken, en de Medi’s maken deel uit van die reis.”

Gerelateerde Links:

Addenbrooke's ziekenhuis


Laboratorium test Medi serie